FORUM I WALNE ZEBRANIE MROT

mrot-walne-zebranie-2019W dniach 9-10 kwietnia br. w Julinku k/Leszna odbyły się Forum MROT oraz Walne Zebranie MROT. W trakcie warsztatów podczas Forum ponad 60 uczestników wspólnie dyskutowało o kierunkach rozwoju MROT na najbliższe lata, a także o konkretnych działaniach podejmowanych w ramach stowarzyszenia. Spotkanie było okazją do poznania się czlonków MROT i generowania pomysłów na wspólne projekty. Walne Zebranie przyjęło sprawozdania za 2018 rok, zaakceptowało plany działalności na 2019 rok a członkowie Zarządu uzyskali absolutorium.

mrot-walne-zebranie-2019-fot-j.a.kwiatkowski

Na zdjęciu: Uczestnicy Walnego Zebrania MROT

Relacje live i krótkie filmy z wydarzeń można obejrzeć na naszym profilu FB:

Podczas Walnego Zebrania Mazowieckiej Regionalnej Organizacji Turystycznej miały premierę nowe wydawnictwa. Szczególnym zainteresowaniem cieszyły się "Pilotażowe badania wielkości ruchu turystycznego w województwie mazowieckim. Raport 2018", które pozwolą w lepszy sposób budować ofertę turystyczną Mazowsza oraz katalog "Członkowie Mazowieckiej Regionalnej Organizacji Turystycznej / 2019", który pozwoli na wzajemne poznanie się wszystkich członków oraz dzięki temu zwiększenie możliwości tworzenia projektów partnerskich. Już wkrótce ich cyfrowe wersje pojawią się na portalu www.mrot.pl.

Składamy szczególne podziękowania za pomoc w organizacji wydarzeń:
- Agencji Rozwoju Mazowsza S.A.
- Parkowi Rozrywki Julinek będącego częścią ZPR Express
- Winnicy Dwórzno